Vocal Group Celebrations.

Vocal Group Celebrations is ontstaan in oktober 2005 ter gelegenheid van het opluisteren van een Nachtmis in zorgcentrum St. Gerlachus in Maastricht. Een 11 tal zangers uit verschillende koren bundelden hun zangerskrachten en repeteerden in twee maanden tijd een complete H. Mis in. Naast het opluisteren van de nachtmis in St. Gerlachus verzorgde het groepje zangers nog twee kleine kerstconcertjes in verpleeghuis Klevarie.
En....... het smaakte naar meer!
In augustus 2006 werd de tijdelijke status omgezet in een definitieve en Vocal Group Celebrations was geboren.

Momenteel bestaat het koor uit 22 zangers en zangeressen onder leiding van Ieneke Hermse-Buijs met aan de piano Denny Gorissen.

Het repertoire van Celebrations is uitgebreid. Het bevat zowel filmmuziek, musicalnummer, klassieke muziek en wereldliederen. Daarnaast is het koor bezig om het geestelijke repertoire uit te breiden. Uiteraard is er ook een mooi kerstrepertoire voorhanden.

Het doel van ons koor is om naar beste kunnen te presteren en onze luisteraars te laten genieten van mooie, ontroerende en vrolijke muziek.
Wij repeteren elke woensdagochtend in de wijk Belfort te Maastricht van 10.00 uur tot 12.00 uur. Vocal Group Celebrations treedt gemiddeld 15 keer per jaar naar buiten.

Interesse in ons koor? Mail naar vocal.group.celebrations@gmail.com voor informatie of kom een keer lang bij onze repetitie in de St. Jozefkerk aan de Peymeestersdreef. (ingang aan de achterkant)

 

Het bestuur