19 september 2020: 20.00 uur Concert Barok-ensemble Concerto Valiante

 

Tickets zijn te koop via www.peterjanka.com. 

Toon die Liefde – Muziek die je ziel raakt 

Op zaterdag 19 september 2020 (aanvang 20.00 uur) geven het Barokensemble Concerto Valiante en de solisten Erjan van der Velde, Countertenor en Leonardo Valiante, Klavecimble onder leiding van Peter Janka in de St. Theresiakerk, St. Theresiaplein 8, 6213 CG Maastricht, een prachtig concert dat in het teken staat van corona en de overwinning daarop. 

Toen de hele wereld in lockdown ging vanwege corona, was voor Peter Janka en met hem de gehele culturele sector, in één klap alles weg: geen repetities meer met koren, geen concerten, geen Dido and Aeneas en andere projecten die voor 2020/2021 op het programma stonden. Geen kerstconcerten, geen … 

Peter Janka is gelukkig niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft een heel mooi programma samengesteld met muziek die de ziel raakt. 

Dit heeft geresulteerd in het concert “Toon de Liefde”. Het concert in Maastricht komt tot stand zonder subsidies. 

Jullie kunnen de culturele sector die zo keihard is geraakt door corona een hart onder de riem steken door te komen genieten van dit bijzondere concert. Kom allemaal naar het concert Toon de Liefde. Steun de musici alsjeblieft!

 

Jullie zijn van harte welkom!